Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-07-17, 13:17
johnioa Ο χρήστης johnioa δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιαννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Thessaloniki
Προεπιλογή

γιώργο νίκο, ευχαριστώ παιδιά παρα πολυ για το ενδιαφερον σας.... να πω κατι εγώ .... αυτο το προβλημα που εχω αφορα μια βαση δεδομενων στην οποια καταχωρω τιμές προϊόντων απο τιμολογια τα οποια μου τα δεινουν οι προμηθευτες μου κι πρεπει εγώ να συνταξω ενα δελτιο και μια εκθεση για να εγκινω τις προμηθειες και να ισοσκελίζω στην βαση μου τις τιμες τιμολογιων ανα ειδος που αφορουν προμηθειες παιδικου σταθμου..... ναι με το να προσθεσω εναν δεκαδικο του τυπου "0,00000001" στο συγκεκριμενο τιμολογιο μου φερνει το επιθυμιτό αποτελεσμα, αλλα σε καποιο αλλο δεν υπαρχει ο κινδυνος να μου φερει λαθος αποτελεσμα? και στο exel που χτυπησα τα νουμερα μου εφερε αποκληση , εκει που δεν μου φερνει αποληση ειναι η αριθμομηχανη για αυτο ψαχνω το τροπο με τον οποιον σε access να μπορω να κανω πράξεις όπως σε μια αριθμομηχανη με την ίδια λογική δηλαδη….. παντως παιδια με το 0,00000001 δούλεψε μια χαρά η round τωρα αν εχω απόκλιση σε αλλα τιμολογια δεν ξερω ….πάντως ολόψυχα σας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και την βοηθεια σας
Απάντηση με παράθεση