02-07-17, 11:32
|
| Όνομα: Γρηγόρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 20-03-2013
| |
Χρήστο καλησπέρα,
Μία βάση με 1,5 εκ δεν την λες και μικρή (χωρίς βέβαια να γνωρίζω το πλήθος των πεδίων που έχει ο πίνακας).
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αυξήσεις τον χρόνο του 1 δευτερολέπτου για να αφήσεις το περιθώριο στην φόρμα να κάνει την ανανέωση. Επίσης, σε τέτοιους όγκους ίσως είναι απαραίτητο, αν δεν έχεις δημιουργήσεις Index να κάνεις και αυτό.
Λαμβάνοντας υπόψιν μου τον 2ο κώδικα που αναφέρεις, ενσωμάτωσα ταυτόχρονα σε μία δική μου φόρμα τόσο το πλήθος εγγραφών ενός πίνακα με 2.600 όσο και ενός ερωτήματος με 1150 εγγραφές (στον ίδιο κώδικα).
Διαπίστωσα λοιπόν ότι το πλήθος των εγγραφών του ερωτήματος εμφανίζεται μετά από 1 δευτερόλεπτο ενώ του πίνακα αμέσως. Αν συνυπολογίσουμε ότι το πλήθος της δικής σου βάσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, θα πρέπει να αυξήσεις τον χρόνο ανανέωσης με τέτοιο τρόπο προκειμένου να παρέρχεται ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται για να μετρήσει τις εγγραφές.
Γρηγόρης
|