16-06-17, 17:42
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Γειά σου Γιώργο,
Τα αρχεία φυλάγονται ώς εξής: πχ 100_1_George Stylianou.txt Ο αριθμός 100 είναι ο κωδικός ασθενή, το No1 είναι ο αύξον αριθμός αρχείου του συγκεκριμένου ασθενή, και το όνομα ασθενή στο τέλος. Κάθε ασθενής που θα χρησιμοποιηθεί το μηχάνημα, του δημιουργεί και νέο αρχείο αυτόματα όπως πιο πάνω και όλα φυλάγονται στο C:\Machine\Documets\100_George Stylianou\100_1_George Stylianou.txt για τα αρχεία .txt και στην ίδια διαδρομή και με την ίδια λογική για κάθε φωτογραφία C:\Machine\Images\100_George Stylianou\100_1_George Stylianou.jpg
Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω την βοήθεια διότι πρέπει να "μαζέψω" ολα τα txt Files σε ενα αρχείο φίλε μου κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω εύκολα με τις δικές μου γνώσεις, και μάλιστα η διαδικασία να γίνεται αυτόματα (μετά την χρήση του μηχανήματος και την δημιουργία του νεου αρχείου να ενημερώνεται αυτόματα η βάση δεδομένων χωρίς πολλά - πολλά απο τον ιατρό)
Γιώργο αν θέλεις στείλε μου στο Inbox το email σου φίλε μου να σου προωθήσω ότι μπορώ μπάς και φιλοσοφιθούμε και βρούμε κάποια λύση. Επισυνάπτω ένα παράδειγμα (κοντά στις ανάγκες του λογισμικού) που θα καταλάβεις (πιστεύω) τουλάχιτσον τι έχει μπροστά του ο ιατρός.
Για οτιδήποτε.....ξενυχτάω εδώ..
|