Θέμα: Συναρτήσεις Συναρτηση if

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-04-17, 17:50
darkaccess Ο χρήστης darkaccess δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Παντελής
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Πρώτον δεν αντιλέγω στο ότι θέλετε να βοηθήσετέ σαν κοινότητα.
Όπως και παλιότερα σε κάποια θέματα που είχα πήρα απάντηση και επίλυση για τα θέματα αυτά.
Το ότι δεν εντύπωσα σωστά αυτό που έχω μέσα στο μυαλό μου να κάνω είναι άλλο θέμα, ο καθένας μπορεί να το καταλαβαίνει διαφορετικά.

Πιστεύω από την πλευρά μου ρώτησα ένα πολύ απλό πράγμα και εσύ Σπύρο μου έλεγες γιατί τα κελιά είναι μεγάλα και συγχωνευμένα πιστεύω ότι αυτό ήταν άκυρο.
Αν δεις στο πρώτο post γραφώ Ευχαριστώ εκ των προτέρων που σημαίνει σας ευχαριστώ για την απάντηση πριν καν μου την δώσετε, άσχετα αν μου απαντήσετε, άσχετα αν μου την δώσετε.
Ρωτάω κάτι μου δίνεις μια απάντηση πηγαίνω να την υλοποιήσω και βρισκω ένα άλλο εμπόδιο και ξαναρωτάω.
Αφού δεν έχουμε τελειώσει το όλο θέμα γιατί να γράψω ευχαριστώ?
Όχι ότι δεν πρέπει και όχι ότι δεν θα το έκανα αλλά ποιος ο λόγος να το γράφουμε συνέχεια.
Ούτε παρεξηγήθηκα αλλά ούτε σας προσπερνάω απλώς δεν λύθηκε ένα θέμα και φταίω εγώ για αυτό διότι δεν το εντύπωσα σωστά έτσι όπως θα έπρεπε κατά την δική σου κρίση.
Έμπαση περίπτωση δεν νομίζω να χρειάζεται να συνεχίσουμε να γράφουμε για το ποιος φταίει και ποιος όχι. Μην πιανόμαστε από τις λέξεις.
Στην προκείμενη περίπτωση φταίω εγώ διότι δεν είπα ευχαριστώ και γιατί δεν εντύπωσα σωστά όπως θα έπρεπε.

Όσο αναφορά για το θέμα με τα ποσοστά και εκεί έγραψα ευχαριστώ εκ των προτέρων αλλά ήταν δικό μου λάθος που δεν μπήκα να γράψω ευχαριστώ και ότι λύθηκε το θέμα μου.
Λοιπόν Σπύρο σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσες για να μου λύσεις το θέμα μου, επίσης ευχαριστώ με την σειρά την κοινότητα.

Δεν το γραφώ με ειρωνεία η κάπως για να μην παρεξηγηθούμε.

Όταν όμως κάποιος ρωτάει χωρίς να γράψει μια καλησπέρα μια καλημέρα ένα γεια σας χωρίς ένα ευχαριστώ εκ των προτέρων χωρίς τίποτα παράδειγμα: πως μπορώ να κάνω αυτό? Λες και μιλάει με το google. Τότε ναι του <<απαντάμε>> και μας κάνει σύνδεση μετα με το Καιρό. Τότε ναι έχει δίκαιος να πεις ούτε ένα ευχαριστώ.

Αλλά σκέψου και αυτόν που έχει το πρόβλημα παράδειγμα όπως εγώ στην προκείμενή περίπτωση θέλω να τελειώσω το πρόγραμμα μέχρι αύριο. Κάποιες φορές από την βιασύνη και από το αχνός να ξεχάσεις να γράψεις ευχαριστώ όχι όμως ότι δεν το εννοείς αφού μπαίνεις και ξανά μπαίνεις σε αυτή την κοινότητα για να σε βοηθήσει.
Απάντηση με παράθεση