Θέμα: Πίνακες Αντιγραφη Πεδιων

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-17, 18:36
Το avatar του χρήστη Meteora
Meteora Ο χρήστης Meteora δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα,
Ό,τι είδα δεν είναι χρήσιμο για να κάνεις μια βάση δεδομένων.
Χρειάζεσαι ένα βασικό πίνακα που θα περιέχει τα στοιχεία κωδικός - είδος - μάρκα - τιμή. Ένα δεύτερο πίνακα με τιμές βαθμών, ένα τρίτο με τα χρώματα και ένα τέταρτο με τα στυλ.
Οι πίνακες 2,3 και 4 θα ικανοποιήσουν αναπτυσσόμενα πλαίσια κατά τη διαδικασία της πώλησης σε πελάτη πρόσωπο ή πελάτη έμπορο που προμηθεύεται υλικό από την αποθήκη σας.
Τα παραπάνω ισχύουν με τον όρο ότι το είδος και η μάρκα προσδιορίζουν την τιμή.
Δηλαδή : Ο πρώτος πίνακας θα έχει μόνο εκείνα τα πεδία που διαμορφώνουν την τιμή.
Σίγουρα θες ένα πίνακα με τα στοιχεία των ανθρώπων που προμηθεύονται από τη αποθήκη σας.
Όπως αντιλαμβάνεσαι, η πρότασή μου είναι τελείως διαφορετική από ότι έχεις φτιάξει. Να συνεχίσω την πρότασή μου : Διέγραψε τα όλα όσα έκανες και ξεκίνα με τις ιδέες που σε έδωσα.

Είναι αδύνατο να παρακολουθήσω εγώ ή άλλο μέλος -φαντάζομαι- πώς μια αποθήκη οπτικών διαχειρίζεται το υλικό της. Αυτό είναι δική σου δουλειά. (Μη ξεχνάμε ότι ξεκινούν τα σχολεία, διαγωνίσματα, εργαστήρια, εξετάσεις,...)

Όταν με το καλό φτιάξεις τους πίνακες και φυσικά ξεκαθαρίσεις ποια δεδομένα θα διαχειρίζεσαι, να επανέλθεις στο Forum και είναι βέβαιο ότι θα έχεις τη βοήθεια που αρμόζει.
Επισυνάπτω μια φωτογραφία για να καθαρίζεις τη βάση σου από τα 'σκουπίδια' που μαζεύονται καθώς γράφεις-διορθώνεις-σβήνεις.

Αυτά φίλε μας / Νίκος
Συνημμένα Thumbnails
Αντιγραφη Πεδιων-ergasia.jpg  
Απάντηση με παράθεση