
21-04-17, 10:14
|
| Όνομα: ΣΩΤΗΡΗΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 17-02-2011
Μηνύματα: 55
| |
Αντιγραφή τιμών από πολλαπλά φύλλα
Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά ,
Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για μία φορά ακόμη γιατί όσο και αν παλεύω οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να βρω λύση.
Στο συνημμένο αρχείο που ανεβάζω αποτελείται από πολλά φύλλα (52) και κάποια από αυτά (από το 01 έως και το 12) θέλω να γίνονται Αθροίσεις ανά “Omad” στο Φύλλο «SYNOLA» και ταξινομημένα με αύξουσα αρίθμηση (τα ποσά που έχουν τιμές και όχι τύπους)
Στα φύλλα, 01 έως 12, υπάρχουν 2 Αναλυτικές καταστάσεις και με την ίδια λογική θα πρέπει να αθροιστούν ακόμα και αν υπάρχουν ίδιες ομάδες και στις δύο καταστάσεις . (Κατάσταση 1 γραμμή 11-185 & Κατάσταση 2 γραμμή 198-372)
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα προσθέτοντας μια στήλη ή γραμμή σε κάποιο από τα συγκεκριμένα φύλλα πχ στο φύλλο 01 να ανοίγει αυτόματα και στα υπόλοιπα (02-12 & «SYNOLA»)
Ευχαριστώ πολύ
|