Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-17, 10:54
Louk. Ο χρήστης Louk. δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Λουκιανός
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Σπύρο καλή σου μέρα,

πραγματικά σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου και τον χρόνο που δαπάνησες για να δώσεις λύση στο πρόβλημά μου! Μερικές επιπλέον ερωτήσεις για σένα προκειμένου να μην κάνω κανένα λάθος και χαλάσω τους διορθωμένους πίνακες που μου έστειλες:

- Αυτό με το L1 που καθαρίζει τις τιμές από την στήλη Μ, μπορώ να το αλλάξω και να "καθαρίζει" μόνο τον επιλεγμένο κάθε φορά κωδικό και όχι όλους τους κωδικούς που έχουν εισαχθεί στην στήλη? Π.χ. έστω ότι καταχωρώ λάθος τον κωδικό 103 ενώ ήθελα τον 102, βλέπω ότι στον πίνακα προϊόντα όταν κάνω delete έναν κωδικό στην στήλη Μ δεν το αναγνωρίζει ώστε να αποχρωματίσει την γραμμή. Ούτε εάν απλά τον αντικαταστήσω με έναν άλλο διορθώνεται το πρόβλημα.
- Θα το προσπαθούσα μόνος μου αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω τον κώδικα όταν επιλέγω τα κελιά. Μπορώ να το αλλάξω αυτό? Ίσως χρειαστεί να αλλάξω και τους χρωματισμούς στις γραμμές οπότε θα ήταν χρήσιμο...
- Τέλος, στην περίπτωση που αφαιρέσω στήλες από τους πίνακες (όπως π.χ. την στήλη Ι -Διαθέσιμο) θα δημιουργήσει πρόβλημα στον κώδικα?
Απάντηση με παράθεση