Χαίρετε.
Θα ξεκινήσω να δημιουργήσω ένα Quiz γνώσεων σε Access and
Vba.
Αυτό το κάνω για κύριο λόγο να μάθω μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα όσο αφορά την Access αλλά και την
Vba, αλλά και να φτιάξω ένα κουίζ γνώσεων που τόσο μου αρέσει, όπως ακριβώς το θέλω.
Όποιος θέλει βοηθάει,
ΔΕΝ είναι αναγκαίο ή επείγον , αφού όπως προανέφερα είναι για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο.
Το θέμα αυτό δεν θα κλείσει αμέσως, αφού σκέφτομαι να το κάνω αρκετά περίπλοκο, όσο αφορά τις λειτουργίες του, άρα θα πάρει πάρα πολύ χρόνο για την υλοποίηση του.
Επίσης θα ήθελα, αφού γίνει με την βοήθεια σας, αλλά και από ιδέες και κώδικα που υπάρχει ήδη στο φόρουμ, Οποιος/α επιθυμεί, μπορεί να το πάρει για να το δουλέψει ή για να το κάνει καλύτερο, να μπορούσα να το ανεβάζω στο φόρουμ χωρίς περιορισμό μεγέθους, (ΑΝ γίνετε βέβαια), για να ανεβαίνει χωρίς να κάνω "περικοπές" στο πρόγραμμα.
Τώρα στο πρόβλημα,
Θέλω να στην κεντρική φόρμα να μου έρχεται ΜΙΑ μόνο εγγραφή.
Έφτιαξα ένα ερώτημα από τον πίνακα, Table_Data, που πρέπει να τσεκάρει ποιους αριθμούς έχει στο Code, δηλαδή από 1 έως 492 στο συγκεκριμένο παράδειγμα, και να τρέχει rnd() όπως την έχω βάλει στο ερώτημα, αλλά εγώ το νούμερο 492 που είναι η τελευταία εγγραφή, το έβαλα "καρφωτό".
Ευχαριστώ