Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-16, 18:11
Ζαχαρίας Ο χρήστης Ζαχαρίας δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Ζαχαρίας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Γιώργο με συγχωρείς, από ότι διαβάζω τώρα το ποστ σου κατάλαβα λάθος πριν.
Το ίδιο άτομο δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει σε δεύτερο πίνακα, η μόνη περίπτωση που μπορεί να συμβεί είναι να πετύχουμε ατόμο με το ίδιο επώνυμο, είτε στον ίδιο πίνακα είτε σε διαφορετικούς. Αλλά μόνο επώνυμο, τουλάχιστον μέχρι τώρα έτυχε μόνο μια φορά στο παρελθόν.

Σπύρο, έχω κάνει τους 4 πίνακες με αυτά τα χρώματα ξεχωρίζονται 4 κατηγορίες, για δική μου ευκολία κατά κύριο λόγο, ενεργοί μπλέ (αλλάζουν σπάνια σαν άτομα), κύριοι κόκκινοι (περίπου ανά 6μηνο), βασικοί πράσινοι και αναπληρωματικοί μαύροι (αλλάζουν κάθε χρόνο).
Στα δεύτερο φύλλο που εκτυπώνω πρέπει να εμφανίζονται χρωματισμένοι. Ανάλογα με τις εκάστοτε αλλαγές που γίνονται κατά περιόδους αλλάζουν θέση τα άτομα και έτσι πρέπει να αλλάζουν θέση και οι χρωματισμοί τους. Είναι σαν σχεδιάγραμμα αυτό το φύλλο.
Στο τρίτο φύλλο πρέπει να φαίνονται όλοι σε μια κατάσταση τύπου λίστας. Προσπαθώ να αποφύγω την χειροκίνητη συμπλήρωση του τρίτου φύλλου (ψάξε στο σχεδιάγραμμα το μέλος 1, μετά πάνε στην λίστα βρες που είναι η θέση του μέλους 1 και γράψε τα στοιχεία από τον πίνακα του, μετά χρωμάτισε τον με αντίστοιχο χρώμα)
ID υπάρχει για τον καθένα, όμως επειδή στο φύλλο 2 κάνω καταχώρηση μόνο του επιθέτου με τις λιγοστές μου γνώσεις σκέφτηκα πως δε θα μπορεί να γίνεται διαχωρισμός.
Τέλος να πω πως το φύλλο 2 το δείγμα που έχω εδώ είναι ακριβώς ίδιο με το βιβλίο που δουλεύω, απλά εδώ έχω μόνο ένα τέτοιο κουτί, και το φύλλο 3 το ίδιο επίσης.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Απάντηση με παράθεση