19-04-10, 16:02
|
Όνομα: ΠΑΝΟΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 07-04-2010
| |
Καλησπέρα Χρήστο και λοιποί συντάκτες του forum,
Αυτό που τελικά θέλω να καταφέρω είναι να μπορώ από την κανονική προβολή της φόρμας να κάνω διπλό κλικ και να αναζητώ στο σκληρό μου όποια εικόνα επιθυμώ και αφού την επιλέξω, να αποθηκεύεται σε κάποιο πεδίο του πίνακά μου το Link της.
Γι' αυτό και ζήτησα βοήθεια με τον κώδικα, στο αρχικό παράδειγμα που επισύναψα (AccessImages.mdb).
Η λύση του Τάσου με τη δευτερεύουσα φόρμα είναι μια χαρά αλλά δε κάνει αυτό ακριβώς που θα ήθελα ανεξάρτητα από τη σύνδεση των πινάκων που μου ανέφερες (την οποία και ολοκλήρωσα). Θέλει πείραγμα ο κώδικας και σε μένα τουλάχιστον δεν απέδωσε....
Θεωρητικά, και εγώ ο ίδιος νόμιζα πως θα έπαιζε αλλά δεν στην πράξη αποδείχτηκε λίγο ζόρικο....! Και στο Internet που το έψαξα, φάνηκε να αποτελεί ένα αρκετά δύσκολο topic για επίλυση.....Δε βρήκα πουθενά κάτι σαφές πέρα από μια επαγελματική εφαρμογή.
Αν έχεις το χρόνο, δες λίγο τον κώδικα του πρώτου παραδείγματος. Φτιάξε εκεί αντίστοιχα νέα πεδία στον πίνακα και στη φόρμα και "παίξε" με τον κώδικα μήπως σε σένα δουλέψει.
Αναμένω τυχόν νέα σου με πολύ ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ και πάλι πολύ!
Πάνος
|