Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-16, 20:23
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Αλέξανδρε καλησπέρα,

Πρώτα σε ευχαριστώ για την όποια βοήθεια, Ομολογώ πως το παράδειγμα στο βίντεο με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό. Βασικά τι ζητώ εγώ:

Θα ήθελα όντως μέσα απο μια φόρμα access να μπορώ να παπρουσιάζω ένα έγραφο (κυρίως word) με το ribbon έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να κάνει edit σε αυτό, όπως του αρέσει εμφανησιακά. Σε προκαθορισμένές γραμμές σε αυτό το αρχείο word θα αναγράφονται κάποια δεδομένα (συνήθως text) τα οποία θα ήθελα να υπάρχει κάποια εντολή στο έγραφο αυτό έτσι ώστε να τα δίνει σε έναν σχετικό πίνακα της βάσης μας. Αντιλαμβάνομαι εδώ πως στην προκυμένη περίπτωση στο έγραφο αυτό θα πρέπει να ενσωματωθεί κώδικας εφόσον θα υπάρχει και η εντολή εξαγωγής των δεδομένων σε πίνακα της access.

Ακούγεται περίπλοκο αλλά πιστεύω πως είναι εφικτό αυτό που επιδιώκω απλά προσωπικά αδυνατώ εξαιτίας ελλειπων γνώσεων σε προγραμματισμό Vba.... Αν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθησει αυτό θα είναι ένα "δώρο" για μένα επειδη θα τελειώσει ένας μεγάλος βραχνάς που έχω αναλαβει

Ευχαριστώ και παλι.

Υ.Γ: Δεν έχω κάποιο αρχείο - παράδειγμα να ανεβάσω Αλέξανδρε καθώς αυτό που επιδιώκω δεν το έχω κάν δημιουργήσει
Απάντηση με παράθεση