23-09-16, 05:43
|
| Όνομα: Αλέξανδρος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 22-01-2010 Περιοχή: ΑΡΤΑ
| |
Καλημέρα Γιώργο,
ο υποβάλλων την ερώτηση δεν κάνει ποτέ λάθος ή
καταρχήν αν είναι άσχετο το βίντεο δεν κάνεις λάθος εσύ το κάνω εγώ.
Πρώτο ζητάς 2 ερωτήσεις χωρίς να ανεβάσεις δείγμα οπότε οι πληροφορίες μου θα είναι χωρίς δείγμα.
Συγκεκριμένα΅Α΄ερώτηση: Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Υπάρχει τρόπος μέσα απο μια φόρμα access ή έστω μέσα απο περιβάλλον access να μπορεώ να ανοίξω ένα αρχείο Word (μέσα στην access) και να μπορώ να δουλέψω πάνω σε αυτό ώς σαν να ήταν κανονικά εκτός access?
Το βίντεο καλύπτει ακριβώς αυτό που ζητάς.
Σου δείχνει μέσα από μια φόρμα access ή από ένα περιβάλλον access να ανοίξεις ένα αρχείο word και να το δουλέψεις πάνω σε αυτό ώς σαν να ήταν κανονικά εκτός access. Δηλαδή το word το κάνει από μόνο του.
Στη προηγούμενη βάση και προηγούμενο μήνυμα που σου έστειλα μετατρέπει το κείμενο του word σε κείμενο σε πεδίο φόρμας.Τώρα εάν επεξεργαστείς αυτό το κείμενο ή προσθέσεις περισσότερα και ζητάς αυτόματα να εμφανιστεί το κείμενο στο word΅:
Στη δεύτερη ερώτηση δεν το γνωρίζω καλά αλλά δεν έχω ασχοληθεί επ ακριβώς.
Αλλά δεν μπορώ να ανεβάζω και ολόκληρο το πρόγραμμα που διέθεσα χιλιάδες ώρες να το κάνω.
Άλλωστε το forum απ ότι ξέρεις έχει και σκοπό εκπαιδευτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 23-09-16 στις 05:59.
|