Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 24-08-16, 14:45
Το avatar του χρήστη Meteora
Meteora Ο χρήστης Meteora δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 28-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.033
Προεπιλογή

Καλημέρα
α. Φόρμα σε περιβάλλον σχεδίασης ---> κάνε επιλογή όλων των πεδίων της κύριας φόρμας (κράτα πατημένο το Shift) ---> καρτέλα σχεδίαση --> Φύλλο ιδιοτήτων ---> Δεδομένα ---> και εκεί που λέει κλειδωμένο ΝΑΙ εσύ θα βάλεις ΟΧΙ.
Έλα τώρα σε περιβάλλον όπου βλέπεις τις εγγραφές και δες αν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα. Η εντολή Me.AllowEdits= Τrue ή False έχει τις παραξενιές της!

β. Όταν είσαι σε περιβάλλον σχεδίασης της φόρμας και έχεις επιλέξει τη φόρμα, πήγαινε πάλι στο φύλλο ιδιοτήτων και δες στη καρτέλα μορφή, την ιδιότητα " Κουμπιά ελαχιστοποίησης μεγιστοποίησης" = και τα δυο ενεργοποιημένα. Λοιπόν στη φόρμα σου πλέον θα έχεις δυνατότητα μεγιστοποίησης και ελαχιστοποίησης.

Αλέξανδρε "βάλε και εσύ ένα χεράκι" για να φτιάξει κάτι λειτουργικό και η Μαρία μας και ότι φτιάχνεις ανέβασέ το σε 2007, γιατί σας ...έχασα.

Νάστε καλά -όσο γίνεται.../Νίκος
Απάντηση με παράθεση