28-06-16, 10:25
|
| Όνομα: Χρύσα Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 06-05-2014 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
| |
Λοιπόν Νίκο, μου αρέσει πολύ αυτό που έκανες. Εγώ, δεν ήξερα να το κάνω έτσι, εννοείται.(θα την μελετήσω κομματάκι κομματάκι για να μάθω να την κάνω κι εγώ έτσι).
Για αυτό θα σου γράψω κάποιες απορίες που έχω και αν βρεις χρόνο και μπορείς, να μου εξηγήσεις κάποια πράγματα.
Όσον αφορά την κεντρική φόρμα:
1)Στην κορυφή δείχνει όλους τους μαθητές και για να το κάνω λίγο ποιο εύχρηστο (για όταν οι εγγραφές θα είναι πάνω από 200) πρόσθεσα 2 κουμπάκια στην κεφαλίδα της φόρμας για "εύρεση" εγγραφής και "προσθήκη". Δουλεύουν μια χαρά αλλά που και που μου πετάνε κάποιο error. Πρέπει να τα κάνω μακροεντολές και μετά να τα βάλω σε κουμπιά; Διότι εγώ τα έκανα απλά με τον οδηγό κουμπιών.
- Μπορώ να βάλω φίλτρο στην καρτέλα "Πληρωμές" και να μου δείχνει εάν θέλω μόνο κάποια συγκεκριμένη περίοδο ενός μαθητή;
- Επίσης, σημαντικό: Μπορούμε να προσθέσουμε και πεδίο "σεμινάριο" στις σπουδές; Διότι κάποιος κάνει π.χ. 2 γλώσσες.
2) Στη "Γενική Οικονομική Ανάλυση", την προκαταβολή δεν τη χρειάζομαι. Κάθε πληρωμή καταγράφεται σαν πληρωμή. Εάν τη βγάλω την προκαταβολή (ή δεν τη συμπληρώσω σε κάποιο μαθητή αλλά περάσω κατευθείαν πληρωμή) , δεν μου βγάζει στην έκθεση το υπόλοιπο περιόδου και το γενικό υπόλοιπο.
3)Για να βγάζω ξεχωριστές "οικονομικές αναλύσεις" για κάθε περίοδο, τι μπορώ να κάνω; Ερώτημα πρώτα και μετά αυτό σε έκθεση;
Σε ευχαριστώ και πάλι
Χρύσα
|