Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-16, 17:40
Το avatar του χρήστη Meteora
Meteora Ο χρήστης Meteora δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα

2. Η καλύτερη έκφραση υπολογισμού πλήθους ημερών μεταξύ τρέχουσας date() και μιας άλλης που ανήκει στο παρελθόν είναι η :
Κώδικας:
plitos_imeron = DateSerial(Year(Date), Month(Date), Day(Date)) - DateSerial(Year(maxdate), Month(maxdate), Day(maxdate))
Σε ερώτημα έχεις τα δυο πεδία τρέχουσα [Date] και ενός πεδίου με περιεχόμενο ημερομηνία παρελθόντος, -στο παράδειγμα έχει το όνομα [maxdate]- και δημιουργείς ένα νέο πεδίο με τη έκφραση που προανέφερα.

3. Την Access 2000 δεν την έχω δει ποτέ μου, ούτε την 2003. Κάποια στιγμή έπρεπε μια εφαρμογή μου (Δελτίο κίνησης) να πάει σε όλα τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η λύση που είχα τότε -Βλέπε Τάσος Φιλοξενίδης- ήταν το λογισμικό AccessRuntime 2007 το οποίο εγκαθίσταται σε υπολογιστή, είναι άκακο και υποχρεώνει το οποιοδήποτε υπολογιστή windows να τρέξει access 2007...

1. Δεν μπορώ να βοηθήσω συμμετέχοντας σε συζήτηση δημιουργίας προγραμματισμού, χωρίς να βλέπω την δράση των εντολών στο αντικείμενο σχεδίασης. Για αυτό ζήτησα να αναρτήσεις υπόστρωμα υλικού. Ο τρόπος που προτείνεις να γίνει η ανταλλαγή σκέψεων δεν μπορεί να υπηρετηθεί από μένα. Σε κάθε περίπτωση αν πιστέψω ότι έχω μια σκέψη που μπορεί να σε βοηθήσει, θα συμμετάσχω.

Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση / Νίκος
Απάντηση με παράθεση