22-05-16, 12:28
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Φίλε Δημήτρη ευχαριστώ για τις επισυμάνσεις, με μια διαφορά όμως και με όλο το σεβασμό επέτρεψε μου να σου πώ ότι μάλλον δεν κατάλαβες ορθά ποιό είναι το πρόβλημα. Και εξηγώ:
Ανάφερα για backup φίλε μου το οποίο και φυσικά κρατάμε καθημερινα, απλά ανάφερα ότι άνοιξα ένα παλιό προ 6 μηνών διότι υποψηάστηκα ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά τις 13 Μαίου, ημέρα που έκανα την εγκατάσταση των 2016. Επίσης φίλε μου, υπογραμμίζω ότι και να κάνω όποια παλιά ή νέα βάση ανοίξω υπάρχει πρόβλημα!!!
Συμφωνώ απόλυτα με το γεγονώς ότι στον υπολογιστή μας ένα και μόνο πακέτο office πρέπει να έχουμε, απλά όπως ανάφερα προσπαθούμε να κάνουμε εκ νέου αυτή την βάση σε νεότερη έκδοση και όπως καταλαμβαίνεις επιβάλλεται τουλάχιστον προσωρινά να έχω και τις δύο εκδόσεις.
Τώρα, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος όπως ανάφερα το μόνο που δεν έκανα ακόμη είναι format το PC..!! Είναι πραγματικά τρελό και υπογραμμίζω ότι ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί λύση άμεσα διότι....εποικειται να έρθουν επιπτώσεις διότι η βάση είναι για την διεκπεραίωση της καθημερινής μας εργασίας εδώ στην μονάδα μας.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
|