11-05-16, 09:29
|
| Όνομα: Βάγγος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 13-04-2016
| |
Καλημέρα
Το θέμα με τις εκδόσεις τις Access και γενικότερα με ολόκληρη τη σουίτα του Office (για να μην πώ ολόκληρης της Microsoft) σηκώνει συζήτηση σε δικό της forum ξεχωριστά.
Έχω δουλέψει σε όλες τις εκδόσεις της Access μέχρι και την 2007 και έχω αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα ειδικά όταν η εφαρμογή προορίζεται για περισσότερους του ενός Η/Υ που συνήθως έχουν διαφορετικές εκδόσεις.
Κατά την γνώμη μου και εφ' όσον η εφαρμογή ειναι καλά θωρακισμένη από bugs, σφάλματα χρήστη κ.τ.λ. η καλύτερη λύση είναι o Access Developer.
Φτιάχνει μια εφαρμογή ανεξάρτητη από το περιβάλλον της Access η οποία τρέχει σαν αυτόνομη εφαρμογή ακόμα κι αν δεν υπάρχει καθόλου εγκατεστιμένο Office στον Η/Υ.
Εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: Πρέπει η εφαρμογή να είναι απολύτως εκσφαλματωμένη καθώς οποιοδήποτε πρόβλημα κώδικα ή λάθος ενέργειας χρήστη "κρεμάει" την εφαρμογή και αυτή κλείνει!
|