Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-05-16, 16:04
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Γειά σου φίλε Αλέξανδρε, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη,

Η βάση αρχικά έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί για χρήση στην μονάδα όπου υπηρετώ (ειμαι στρατιωτικός) και πιο συγκεκριμένα για να καθορίζονται υπηρεσίες και πολλές άλλες εργασίες.. Δουλεύει μια χαρά εώς τώρα και την χρησιμοποιούν περίπου 9 συναδέλφοι σε 2 υπολογιστές και όλα μέχρι πρότεινος ήταν μια χαρά.

Ωστόσο, έχουν προκύψει νέες ανάγκες και νέα δεδομένα και πρέπει σχεδόν να επανασχεδιαστεί σχεδόν εξολοκλήρου έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματώνει και νέες δυνατότητες. Ακριβώς για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε όπως γίνει απο την αρχή εξολοκλήρου η βάση και να γραφεί σε μια νέα έκδοση έτσι ώστε να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής της εφόσον απο ότι γνωρίζω σε κάποια φάση η Microsoft θα σταματήσει το support για τις παλιές εκδόσεις απο την 2010 και πιο πρίν. Άρα οι επιλογές είναι είτε η 2010, είτε 2013 ή ακόμη και η νέα 2016.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σχετικα με την Visual Studio μόνο που δεν γνωρίζω καθόλου αυτή την γλώσσα προγραμματισμού και δυστυχώς πρέπει να γίνει ότι είναι να γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου 2016. Άρα απορρίπτω σαν ιδέα την Visual Studio (παρόλο που θα ήθελα πάρα πολύ να την μάθω και να την εφαρμόζω) και πρέπει να γίνει άμεσα η κατάλληλη επίλογη έκδοσης και να αρχίσω να "στήνω" ξανά το πρόγραμμα απο την αρχή.

¨Εχω ζητήσει την άποψη σας εδώ στο φόρουμ διότι θα ήθελα αφενώς να ενημερωθώ πρώτα απο κάποια μέλη που χρησιμοποιούν νεότερες εκδόσεις για "το τί έχω να αντιμετωπίσω" καθώς δεν έχω άποψη και πείρα σε καμιά απο τις προαναφερθέντες νεότερες εκδόσεις. Συζητώντας το θέμα με κάποια άτομα γνώστες επι του θέματος μου έχουν συστήσει άλλοι την έκδοση 2013 και άλλοι την 2016 και μάλλον απο ότι καταλαμβαίνω κάπου εκεί πρέπει να καταλήξω διότι προσωπικά απορρίπτω την έκδοση 2010 έχωντας λίγη εμπειρία χρησης της.

Θεωρητικά η Visual Studio ειναι το ιδανικό πακέτο για μένα αλλά δυστυχώς δεν έχω γνώση περί τούτης, αν και έχω στον υπολογιστή μου εγκατεστημένη την γλώσσα αυτή.

Κάθε άποψη - σχόλιο - βοήθεια καλοδεχούμενη..
Απάντηση με παράθεση