Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 15-03-16, 15:00
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική
 
Εγγραφή: 02-04-2013
Περιοχή: Κύπρος
Μηνύματα: 738
Προεπιλογή

Γειά σου Γιώργο και σε ευχαριστώ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον,

Στην διαδρομή c:\ProgramData\Dab\Part1\Partition1.txt" καταγράφεται αυτόματα με το άνοιγμα κάποιας φόρμα ένας αριθμός απο το 0 έως το 1000000 συνήθως στην πρώτη γραμμή.

Το ζητούμενο είναι με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορώ στην ουσία να διαγράφω αυτό τον αριθμό (ο οποίος είναι συνήθως στην πρώτη γραμμή).

Προσπάθησα στον κώδικα - παράδειγμα που μου έδωσες να προσαρμόσω ανάλογα με το δικό μου path αλλά δεν βρίσκω σε ποιο σημείο του κώδικα δηλώνω αυτή την διαδρομή..

Επίσης, είναι δυνατόν εκτός απο την διαγραφή να δίνω έναν νέο αριθμό ο οποιος προκύπτει απο μια μαθηματική εξίσωση στην οποία το αποτέλσμα βρίσκεται αποθηκευμένο στην φόρμα (fModules) και στον πεδίο [M1]? Δηλαδή αντί για την διαγραφή να κάνω απλά ανανέωση του αρχείου σβύνωντας τον προηγούμενο αριθμό και δίνωντας τον νέο?

Σε ευχαριστώ εκ προτέρων φίλε μου
Απάντηση με παράθεση