24-02-16, 00:07
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα το οποίο εδώ και μέρες αποτελεί πραγματικά μια σπαζοκεφαλιά και ένα πραγματικό βουνο η επίλυση του, και θα εκτιμούσα εάν κάποιο πιο έμπειρο μέλος του φόρουμ μπορούσε να βοηθήσεις..
Στην βάση την οποία φτιάχνω, προσπαθώ να επιτύχω τον προκαθορισμό DefautValue τιμης για 13 πεδία τα οποία είναι στην ουσία Unbound.. Με την βοήθεια των μελών του φόρουμ κατάφερα να δίνω τιμές σε αυτά τα πεδία και εφόσον κλείσει η βάση και ξανα ανοίξει και πάλι, να μένουν οι νέες τιμές που έχουν προκαθορισθεί ώς DefaultValue. Σημειώστε ότι στην βάση δεν υπάρχει κάποιος πίνακας και αυτό που προσπαθώ να επιτύχω είναι να καταφέρω να δίνω τιμές σε αυτά τα πεδια ώς DefaultValue έτσι ώστε όταν κλείνει η βάση να μένουν οι τιμές που προκαθόρισα.
Το πρόβλημα - σπαζοκεφαλιά είναι ότι:
Ενώ κατά την διαδικασία προκαθορισμου των τιμων για αυτά τα πεδία όλα δουλεύουν θαυμάσια, εντούτις εφόσον κλείσει η βάση και κάνωντας Compact & Repair εφόσον το έχω προκαθορίσει να γίνεται με το κλείσιμο της βάσης, όταν ανοιξω ξανά την βάση μου ΤΙΠΟΤΑ δεν δουλεύει..!! Δηλαδή δεν δουλεύει η διαδικασία προκαθορισμού τιμών για τα πιο πάνω πεδία..
Στην προσπάθεια μου να επιλύσω το θέμα έχω προσπαθησει άπειρες λύσεις αλλά μάταια. Σημειωστε πως έχω δικιμάσει να ανοιξω μια νεα βάση και να κάνω εισαγωγή όλα τα αντικείμενα απο την παλιά, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα εξακολουθεί..
Παραθέτω ένα κομμάτι της πραγματικής βάσης έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε τι έχω κάνει και εν τέλη εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τις δικές του γνώσεις και εμπειρίες..
Θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια - εισήγηση..
Φιλικά
|