Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-16, 22:35
vraxnakisg Ο χρήστης vraxnakisg δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Το προβλημα που εχω δεν λυθηκε. θέλω να δημιουργώ πολλαπλά αντικείμενα της φόρμας [frmNewSTOIXEIA] και να τα διαχειρίζομαι ταυτόχρονα. Σε κάθε αντικείμενο της φόρμας [frmNewSTOIXEIA] όταν πατάω το κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ να ανοίγει η φόρμα [frmΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ] και κάνοντας διπλό κλικ στο ΟΝΟΜΑ από την φόρμα [frmΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ] να αντιγράφετε το όνομα στην εκάστοτε φόρμα [frmNewSTOIXEIA] στο πεδίο ΟΝΟΜΑ από την φόρμα που πάτησα το κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

To βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ενώ δημιουργώ πολλαπλά αντικείμενα φόρμας μέσα από κώδικα vba δεν μπορώ να τα επικαλεστώ.

Παράδειγμα

Όταν ανοίγω μεμονωμένα την φόρμα [frmNewSTOIXEIA] μπορώ να κάνω ανάθεση τιμών από την φόρμα [frmΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ] «κώδικας: Me.ΟΝΟΜΑ.Value» στην φόρμα [frmNewSTOIXEIA] «κώδικας: Form_frmNewSTOIXEIA.ΟΝΟΜΑ.Value»

Form_frmNewSTOIXEIA.ΟΝΟΜΑ.Value = Me.ΟΝΟΜΑ.Value

Αυτό δεν ισχύει όταν δημιουργώ πολλαπλά αντικείμενα της φόρμας [frmNewSTOIXEIA] γιατί στη ουσία δεν ξέρω το όνομα – index του κάθε αντικειμένου και δεν ξέρω αν αυτό υποστηρίζεται από την Access.

Παρακαλώ τα φώτα σας!!!

Πιστεύω να μην σε κούρασα και να έγινα κατανοητός.

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχεις σε όλοι την κοινότητα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς