Θέμα: Συναρτήσεις SUBTOTAL

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-16, 19:26
xristos Ο χρήστης xristos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face

ΣΗΜ: Το μήνυμα αυτό το έγραψα, αλλά δεν είχα δει το τελευταίο μήνυμα του Σπύρου......
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα.
Φίλοι Γιώργο & Σπύρο ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο
για την άμεση και σημαντική βοήθειά σας.
Θα ήθελα να πω λίγα λόγια στον Σπύρο που στα γραμμένα του
έχει ένα μικρό δίκαιο...
Φίλε Τάσο τα λόγια που θα σου πω ίσως είναι και για να δικαιολογηθώ, αλλά
δεν θέλω να ξεχνάς ότι είμαι 55 ετών, τα ελάχιστα που γνωρίζω για το ΕXCEL, τα έμαθα διαβάζοντας βιβλία εδώ και 10 χρόνια και με την αμέριστη βοήθειά σας, έχω φτιάξει στην υπηρεσία μου προγραμματάκια που με εξυπηρετούν αφάνταστα και κατά επέκταση και την υπηρεσία μου, χωρίς να έχω ούτε ένα πτυχίο, την στιγμή που συνάδελφοί μου έχουν πάρει το ECDL και δεν γνωρίζουν τι είναι Excel & Word, γι' αυτό σου λέω ότι έχεις ένα μικρό δίκαιο. Πάντως να ξέρεις ότι μου γράφεις και μου λες και εσύ και όλοι οι φίλοι του φόρουμ, το διαβάζω και πάντα προσπαθώ να το εφαρμόσω. Λοιπόν αρκετά με τις "δικαιολογίες μου" τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις απαντήσεις σας.
Τάσο να γνωρίζεις ότι εφάρμοσα τις μηδενικές ημερομηνίες (να μην εμφανίζονται) και δεν δούλευε γιατί δεν γνώριζα την συνάρτηση που μου προτείνεις τώρα. Λοιπόν ενώ η συνάρτηση myCounta δουλεύει άψογα σε όλα τα κελιά που το χρησιμοποίησα, η συνάρτηση COUNTIF(AU4:AU5000;"<>"&0) που μου προτείνεις στην τελευταία στήλη, όταν φιλτράρω δεν δουλεύει και μόλις την αντικαθιστώ με την συνάρτηση myCounta(AU4:AU5000), δουλεύει άψογα......
Γιώργο θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο κώδικα πρέπει να αντιγράψω στο πρόγραμμα το δικό μου, γιατί αυτό που έστειλα συνημμένα ήταν σχέδιο, και στο δικό μου πρόγραμμα υπάρχουν και άλλα φύλλα τα οποία παίρνουν στοιχεία από το φύλλο ΑΓΩΓΕΣ....
Θέλω να σας ξαναευχαριστήσω για την βοήθειά σας και όπως σας έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια γιατί είναι η αλήθεια, να ξέρετε ότι η βοήθειά σας και ο χρόνος σας δεν πάει χαμένος
Απάντηση με παράθεση