29-03-10, 09:34
|
| Όνομα: Σταύρος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 24-03-2010
| |
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Η τελευταία του Meteora είναι πιστεύω μία πολύ καλή λύση και ταιριάζει σε αυτό που ζητάω.
Μερικές τελευταίες ερωτήσεις..
1)Εάν δεν θέλω να διαγράφω τη λίστα, λογικά παραλείπω τη γραμή cmdDeleteListItems.( Ούτως ή άλλως η λίστα καθαρίζει όταν κλείσω και ξανανοίξω τη φόρμα! Στο παράδειγμά μου πρέπει να βάλω στην τελική φόρμα που τραβάει δεδομένα από τον πίνακα tblPaper (frmPaper) ένα κουμπί το οποίο να καθαρίζει τον πίνακα έτσι ώστε την επόμενη φορά να μπουν άλλα ονόματα στην λίστα και όχι να μπουν από κάτω μαζί με τα προηγούμενα. Πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό?
2) Όσον αφορά τον πίνακα, στην φόρμα, μου εμφανίζει και μία κενή εγγραφή στο τέλος(φαντάζομαι είναι αυτή που βρίσκεται ως κενή καινούργια στον πίνακα). Πως θα μπορούσα να το κάνω να μην εμφανίζεται στη συνεχή φόρμα?
3) Μπορώ να περάσω στην τελική φόρμα(frmPaper) και άλλα πεδία του αρχικού πίνακα?Δηλαδή, εάν επιλέξω να μπουν στη λίστα 4 ονόματα και μεταφερθούν στη συνεχή φόρμα, θέλω σε κάθε εγγραφή να εμφανίζεται και η αντίστοιχη τιμή των πεδίων Metaforiko και Eksoda του αρχικού πίνακα για παράδειγμα.
Ευχαριστώ πολύ!
|