Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-01-16, 17:50
jim67 Ο χρήστης jim67 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Ενημέρωση ορισμένων στηλών (βάρδιες) ενός πίνακα από άλλο (με ημερομηνίες από/έως)

Γειά σας και πάλι...

Αφού ευχηθώ καλή χρονιά.. θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας (λόγω της ημέρας) σε ένα πρόβλημα κάπως σύνθετο.
Έχω έναν πίνακα "Patients" που καταχωρώ ασθενείς, καθώς και ημερομηνία και ώρα εισόδου και εξόδου τους από και προς το τμήμα.
Σε έναν άλλο μη συνδεδεμένο πίνακα "PatientNurseRatio" μεταξύ άλλων εισάγω ξανά για κάθε δυνατή ημερομηνία τον συνολικό αριθμό των ασθενών που υπάρχουν σε κάθε βάρδια (00:01 - 07:00 , 07:01 - 15:00 και 15:01 - 00:00) για κάθε ημερομηνία.
Υπάρχει τρόπος αυτόματης ενημέρωσης της σχετιζόμενης ημερομηνίας (MonitorDate) και των 3 στηλών του δεύτερου πίνακα (PatientsAtNight, PatientsAtDay, PatientsAtAfternoon) από τον πρώτο με κάποια μέθοδο?
Προσπάθησα να κάνω σε ένα ερώτημα άθροιση των υπαρχόντων ασθενών για κάθε βάρδια και σε κάθε ημερομηνία αλλά οι γνώσεις μου σε VBA είναι πολύ περιορισμένες.

Για τον υπολογισμό των ασθενών στην κάθε βάρδια ισχύουν:

1.Ασθενής με παραμονή στην βάρδια για χρόνο λιγότερο από μία ώρα δεν υπολογίζεται στην βάρδια αυτή.
2.Ασθενείς, που στην ίδια βάρδια, ο ένας φεύγει και έρχεται νέος (σε χρόνους που δεν τέμνονται) θεωρούνται ως ένας ασθενής στην βάρδια.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά Δημήτρης...
Στέλνω ένα δείγμα της βάσης για καλύτερη κατανόηση
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip SplitToShifts.zip (137,9 KB, 16 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση