17-12-15, 18:21
|
| Όνομα: Βασίλης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 16-12-2015
| |
pdf και email αποστολή
Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την καταπληκτική δουλειά που έχω δει ότι κάνετε.
Χρησιμοποιώ την access πολλά χρόνια και έχω φτιάξει με αυτή αρκετές ‘εφαρμογές’ αποκλειστικά για την δουλειά μου πράγμα που με έχει βοηθήσει πολύ.
Γενικότερα δεν γνωρίζω κώδικα για να χρησιμοποιήσω σε αυτή, και ότι έχω φτιάξει μέχρι σήμερα έχει βασιστεί επάνω σε πολλαπλά ερωτήματα μακροεντολές και συναρτήσεις, χωρίς να συναντήσω μέχρι σήμερα ιδιαίτερα προβλήματα.
Αυτή την στιγμή έχω τελειώνω μια βάση έκδοσης κοινοχρήστων η οποία λειτουργεί πολύ καλά, εφαρμόζει τους σωστούς τύπους και εκτυπώνει σωστά τα αποτελέσματα σε ειδοποιήσεις πληρωμής για τους κατοίκους της πολυκατοικίας.
Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι η δυνατότητα να στέλνει τα ειδοποιητήρια σε όσους έχουν email (πεδίο μe email) ένα αρχείο (έκθεση) εφόσον το έχει μετατρέψει σε pdf, και συγχρόνως να προσθέτει ως τίτλο ένα πεδίο της έκθεσης.
Ευχαριστώ
|