09-12-15, 13:21
|
| Όνομα: Τίμος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 13-03-2015
| |
Καλημέρα,
Γιώργο πολύ καλό αυτό που έκανες, δουλεύει.
Το μόνο που έχω να επισημάνω και φταίω εγώ που δεν το διευκρίνισα εξ' αρχής είναι το εξής : αφού δημιουργεί το δελτίο παραγγελίας και μέχρι να κλείσει σαν παραγγελία (δηλ. να εκτελεστεί και να τιμολογηθεί) θα περάσει από την κατάσταση δημιουργίας σε κατάσταση υποβολής για έγκριση, σε έγκριση ή ακύρωση αυτής, και τέλος σε κατάσταση "έκλεισε" που θα σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας να μην μπορεί να αλλάξει κάποιος τα δεδομένα του δελτίου από την στιγμή που θα “Εγκριθεί” και μετά, παρά μόνο την κατάστασή του την οποία να μπορώ μετά την έγκριση και αφού ολοκληρωθεί να την αλλάξω σε “Κλειστό”.
Στην επισυναπτόμενη ΒΔ που ανέβασες η αλλαγή της κατάστασης δεν είναι δυνατόν να αλλάξει. Μόλις οριστεί η κατάσταση από την “Δημιουργία” σε “Υπεβλήθη” κλειδώνουν όλα , και εάν μετά αυτή “Εγκριθεί” ή “Ακυρωθεί” δεν μπορώ να την αλλάξω και να έχω πραγματική εικόνα σε Report για ποιες παραγγελίες περιμένω έγκριση, ποιες έχουν κλείσει ή και ποιες έχουν ακυρωθεί. Βγάζει σφάλμα και δεν αφήνει την αλλαγή αυτή.
Θα ήθελα λοιπόν να κλειδώνει τα δεδομένα και τα στοιχεία του δελτίου, πλην της κατάστασης, από την στιγμή που θα εγκριθεί και να κλειδώνει οριστικά μόνο εάν η κατάσταση γίνει "Κλειστό" ή "Ακυρώθηκε".
Εάν μπορούσες να βοηθήσεις και σ΄ αυτό το σημείο θα σου ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ
Τίμος
|