09-10-15, 18:06
|
| Όνομα: Βασίλης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2002 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 05-10-2015
| |
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Ήμουν μακρυά πολύ από αυτό που έγραψες. Πού θα μου πάει, θα τα καταφέρω.
Γιώργο ο τύπος σχέσης που έχω ανάμεσα στους πίνακες είναι ένα προς ένα. Ο πίνακας 2 (table2) είναι σε μορφή excel και λαμβάνω το αρχείο καθημερινά. Δεν μπορώ να το συγχωνεύσω καθώς οι στήλες είναι τελείως διαφορετικές. Γι αυτό και το κρατάω χώρια.
Ο κώδικας ενημερώνει τον πρώτο πίνακα.Αυτό που παρατήρησα είναι πως ενώ κάνει σωστά την αντιστοίχιση των VoucherΙd δεν τσεκάρει την νομισματική μονάδα. π.χ. στο ποσό του πίνακα 2, άλλαξα το ποσό που αντιστοιχεί στο ίδιο voucher και το έκανε update ως True (μου τσέκαρε τον πίνακα ενώ δεν θα έπρεπε). Τί γίνεται στην περίπτωση που θα έχω αναντιστοιχία στα ποσά;
Δεν κατάλαβα απόλυτα την fDate! Γιατί θα πρέπει να δίνω ημερομηνία; Δεν φτάνει το BETWEEN; Μπορείς να με διαφωτίσεις σε αυτό. Κάτι έχεις σκεφτεί, είμαι σίγουρος.
Τί λες;
Βασίλης
|