07-10-15, 16:57
|
| Όνομα: Σωτήριος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 03-07-2012
| |
Διαχωρισμός Text σε πεδία
Καλησπέρα σε όλους...
αφού συγχαρώ το forum αυτό και όλους εσάς του expert που ανοίγετε τα στραβά σας σε εμάς τους άσχετους θα ήθελα να παραθέσω το πρόβλημά μου που είναι παρόμοιο με αυτό που αναφέρεστε εδώ.
Έχω μια βάση στην οποία καταχωρώ τους ασθενείς μου και για λόγους συντομίας θα ήθελα να συμπληρώνω τα δημογραφικά στοιχεία του καθενός αντλώντας πληροφορίες από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδεόμαστε εμείς για να συνταγογραφήσουμε ή να δώσουμε παραπεμπτικά. Εγώ μπορώ να πάρω data με το copy από την βάση HTML της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ή από το αρχείο PDF που βγάζω τυπώνοντας την συνταγή.
Θα ήθελα λοιπών αυτό που κάνω copy είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο (όπιο είναι εφικτό) να μπορώ να το κάνω Paste σε ένα Tab της βάσης και από εκεί να χωρίζετε αυτό το κείμενο και να ενημερώνει τα κατάλληλα πεδία.
Δηλ.
Κάνω Copy το κείμενο "Επίθετο Σωτηρίου Όνομα Σωτήριος Πατρώνυμο Λαζάρου...."
Το επικολλώ σε ένα πεδίο? της βάσης και από εκεί ενημερώνονται τα πεδία.. Επίθετο Σωτηρίου Όνομα Σωτήριος Πατρώνυμο Λαζάρου
Ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε όλα αυτά και θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου δίνατε μια λύση.
Επισυνάπτω ένα παράδειγμα όπου έχω αντιγράψει τα στοιχεία από το PDF και από το HTML
|