Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-03-10, 15:20
amy Ο χρήστης amy δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή Νέα περίεργα προβλήματα στα κριτήρια

Καλησπέρα σε όλους...
Τελικά παρατηρώ ότι στην βάση που έχω ανεβάσει στο τελευταίο post υπάρχει το εξής περίεργο πρόβλημα... Ακόμα και για τις επιλογές 1 και 3 της ομάδας επιλογών, τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά στις περιπτώσεις που βάζω άσχετες ημερομηνίες στα πεδία "από" και "έως"
Και για να γίνω πιό σαφής, όταν ζητάω ημερομηνίες που υπάρχουν στις εγγραφές τότε και το 1 και το 3 δίνει σωστά αποτελέσματα.. αν όμως βάλω ανύπαρκτες ημερομηνίες τότε βγάζει αποτελέσματα ενώ δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα... Δηλαδή ενώ με επιλεγμένο το "όλες" ή το "τελειωμένες" και με ορισμό ημερομηνιών πχ από 1/2/2010 έως 28/2/2010 το cmd11 μου δίνει εγγραφές που πράγματι πληρούν τα κριτήρια, αν βάλω όμως από 1/3/2010 έως 13/3/2010 τόττε μου δίνει πάλι καμια πενηνταριά εγγραφές που όμως δεν ανταποκρίνονται στο κριτήριο γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε μία εγγραφή για τον 3ο του 2010... Κάντε καμμια δοκιμή στην πράξη επί του test.zip αν δεν έγινα πλήρως κατανοητός...
Να σημειώσω ότι αν τα κριτήρια τα βάλλω σε source query τότε όλα πάνε ρολόι...
ΥΓ
Για τις περιπτώσεις 2 και 4 να υποθέσω ότι κανένας δεν ασχολήθηκε με ποιον τρόπο θα συννενωθούν τα κριτήρια για να είναι αποδεκτά από την choose?
Απάντηση με παράθεση