Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-15, 10:08
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλημέρα συνονόματε,

Γιώργο ακριβώς αυτό που ζητάς μετά απο αλλεπάλληλες προσπάθειες και δοκιμές έχω καταφέρει να δημιουργήσω κάτι αλλά είναι μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία που και να την γράψω και μόνο ίσως δεν καταφέρω ακόμη - ακόμη να σε βοηθήσω διότι σίγουρα κάτι θα ξεφύγει......

1. Δημιουργάς μια νέα βάση με τα updates που έχεις και ονομάζεις τα αντικείμενα που θα γίνουν update με ονομασία ίδια με τα αρχεία που θέλεις να αντικατασταθούν τα οποία βρισκονται στις βασεις των πελατών σου αλλά με την διαφορά ότι στο τέλος κάθε ονόματος αντικειμένου θα προσθέσεις και έναν αριθμό (πχ tblCustomers1 etc)
2. Στέλνεις το update file στους πελάτες - χρήστες που έχουν την βάση σου
3. Στο update file θα πρεπει να έχει κώδικα (αρκετό...) έτσι ωστε αφενώς μέν εφόσον ανοίξει το αρχείο να πάει να κανει εισαγωγή όλων των αντικειμένων που βρίσκονται στο παλιό αρχείο με την διαφορά ότι τώρα θα υπάρχουν διπλά αντικείμενα στην update βάση ( τα παλιά αντικείμενα με τα νέα εννοώ πχ. tblCustomers και tblCustomers1)
4. Με κώδικα διαγράφεις όλα τα παλιά αντικείμενα που έχεις προκαθορίσει να διαγραφούν (πχ tblCustomers)
5. Tέλος.. με κώδικα μετονομάζεις τα νέα αρχεία που έχεις προσθέσει στο όνομα τους κάποιο αριθμό (tblCustomers1) με ονομασία όπως τα προηγούμενα (πχ tblCustomers) με την διαφορά ότι τώρα εφόσον "έδιωξες" τα παλιά αντικείμενα που θέλεις να αντικατασταθούν με τα νέα έχεις πλέον ανανεωμένη την βάση σου,,,

Γιώργο....προσοχή..!!!! Για να κάνεις όλα τα πιο πάνω πρέπει να κάνεις πρώτα κάποιες δοκιμές και μετά να μπείς σε μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία. Και ξανα-επισυμάνω, είναι αρκετός κώδικας που εγώ αν και έχω καταφέρει να κάνω τελικά κάτι ώς προς το ζητούμενο εντούτις....πάντοτε όλο και κάτι μπορεί να σου ξεγύγει..!! Για αυτό πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου και μετά να προχωρήσεις την διαδικασία σε πελάτες..

Αυτά απο εμένα φίλε..
Απάντηση με παράθεση