Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-15, 12:28
dimitrisp Ο χρήστης dimitrisp δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή Νεο παραδειγμα της βάσης

Καλή σας μέρα και Χριστός Ανέστη.
Υστερα από την ορθή σύσταση-προτροπή του Νίκου (Meteora), ανεβάζω νέο απλοποιημένο παράδειγμα της βάσης, και παραθέτω τα ακόλουθα:

1. Η Φόρμα "diathesimaF" ενημερώνεται από τιμές που καταχωρίζονται στη Φόρμα "frmNew"

2. Στη Φόρμα "diathesimaF" υπάρχουν εξι(6) ανεξάρτητα πεδία (SumD1, SumD2, SumD3, κλπ) και αποτελούν παραστάσεις Sum.

3. Όταν καταχωρώ τιμές στη Φόρμα "frmNew", στα πεδία αυτά προφανώς αλλαζει η τιμή.

Εκείνο που επιδιώκω, και που είναι και το ζητούμενο, είναι το εξής:

Όταν αλλάζει η τιμή σε κάποιο απο τα πεδία SumD1, SumD2, SumD3, κλπ,να καταγράφεται αυτομάτως δίπλα από το καθένα η ημερομηνία και η ώρα αλλαγής της αριθμητικής τιμής τους.

Σημειώνω ότι, η καταγραφή της ημερομηνίας γίνεται με απλό τρόπο, οπως άλλωστε προτάθηκε με σαφήνεια από τους φίλους του Forum στο θέμα http://www.ms-office.gr/forum/access...sergasias.html.

Ωστόσο, δεν θα ήθελα λύση με αυτόν τον τρόπο. Θα ήθελα, όπως περιέγραψα και παραπάνω, όταν η τιμή πχ του SumD1 γίνεται μεγαλύτερη ή μικρότερη από την υπάρχουσα να έχω στο διπλανό πεδίο καταγραφή ημερομηνίας και ώρας. Η ημερομηνία δε να αποθηκεύται σε κάποιον Πίνακα.

Με άλλα λόγια, εχω στη σκέψη μου, ότι αυτό ενδεχομένως να επιλύεται αν βάλω κάποιον Κώδικα στη πχ στη SumD1, να μου δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα
( Ο Κώδικας να βλέπει την αλλαγη της SumD1).

Γιά μιά ακόμη φορά σας ευχαριστώ γιά τη φιλοξενία καθώς και για την "χωρίς όρια" πολυτισμική βοήθεια που μας προσφέρετε.

Με εκτίμηση
Δημήτρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip frmTest.zip (48,7 KB, 13 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση