03-04-15, 23:04
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Γιώργο καλησπέρα,
Σε ευχαριστώ πρώτα-πρώτα που μπήκες στην διαδικασία να μου ετοιμάσεις ένα παράδειγμα της λύσης που προτείνεις για το πρόβλημα μου. Θα ήθελα οστόσο να σε παρακαλέσω έαν έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις την διαδικασία ή αν θέλεις το σκεπτικό απο την αρχή έτσι ώστε να μπορέσω να καταλάβω πως θα γίνει όλο αυτό..
Φαντάσου ότι πέραν απο τους πίνακες πελατώ και επισκέψεων που υπάρχουν στις δύο βάσεις που έχω, υπάρχουν και άλλοι πίνακες όπως πχ Πληρωμές, Αγορές κλπ του καθε πελάτη και για αυτο τον λογο θα πρέπει πρώτα να κατανοήσω πως και με ποιά σειρά θα κάνω την εισαγωγή στην νεα βάση, και στην συνέχεια να προσπαθήσω να "τυποποιήσω" την διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ άλλη μια φορά και συγνώμη έαν σε βάζω σε διαδικασία....πιστεύω το θέμα μου απασχολεί ή έστω μπορεί να τύχει να απασχολήσει και άλλους φίλους του φόρουμ και θα ήταν καλό να επεξηγηθεί πλήρως η τυποποίηση της λύσης.
Καλό βράδυ
|