Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-15, 10:02
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλημέρα Νίκο και σε όλους τους φίλους του φόρουμ,

Η σχετικη εικονα ειναι φυσικα απο φορμα Νικο μου και πιο συγκεκριμενα εινα ενα κομματι της υποφορμας που σχετιζεται το προβλημα. Διευκρινιζω επισης τα εξης:

1. Εαν καποιος θα μπορουσε να δει το συγκεκριμμενο κομματι της υποφορμας που επισυναπτω σε προβολή σχεδίασης, θα εβλεπε κριμμενες και τις σχετικές υποφόρμες που αναφέρονται στην συνάρτηση. Δηλαδή, πίσω από την επιλογή πχ Επιλογή 1, 2,...7 υπάρχουν κρυμένες οι συγκεκριμένες υποφόρμες οι οποίες κάθε μια παίρνει αποτελέσματα και από ένα σχετικό ερώτημα, αποτελέσματα που στην συνέχεια εξάγωνται έξω στα πεδία κάθε επιλογής 1,2,3..7.

2. Επειδη εκ των πραγματων δεν διναται να εχουν παντα αποτελεσματα ολες οι επιλογες (1....7) ως εκ τουτου λαμβανω το error στην επιλογη που δεν υπαρχουν δεδομενα. Εδω ομως ειναι και το προβλημα μου εφοσον εγω θελω να αθροιζω τα αποτελεσματα των επιλογων ετσι ωστε να προκυπτουν συνολικα αποτελεσματα που ειναι απαραιτητα για τον χρηστη.

Βασικα εν κατακλιδι, το ζητημα εινα να βρεθει καποιος τροπος ετσι ωστε αφενως οταν καποιο ερωτημα (επιλογη πχ3) δεν εχει κατχωρησεις αρα στην φορμα μου επιστρεφει τιμη error, να μπορω μεσω της συναρτησης να δινω τιμη μηδεν ετσι ωστε να μπορει εν συνεχεια να αθροιζει τα αποτελεσματα .

Υ.Γ: Νικο ειναι στην βαση μου ειναι αρκετα πολυπλοκη διαδικασια που ακολουθειται εως οτου φτασουμε στο κομματι που ανεβασα και αρκετα ακομη πιο δυσκολο να μπορεσω να ανεβασω ετσω το συγκεκριμενο κομματι του προγραμματος που σχετιζεται με το προβλημα. Και να το επιχειρησω πρεπει να ανεβασω σχεδον ολη την βαση και....αντε καποιος ο οποιος δεν σχετιζεται με το αντικειμενο να μπορεσει να βρει ακρη, εστω και αν τελικα βρω την λυση και συμπιεσω την βαση τοσο οσο να μπορεσω να την ανεβασω (65MB)...