Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-14, 21:47
mmanoum Ο χρήστης mmanoum δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα Γιώργο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σου και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν καταχράζομαι τον χρόνο σου

Στο επισυναπτόμενο έχω τρέξει δυο διαφορετικές περιπτώσεις αδειών και έχω προσθέσει έναν ακόμα μήνα.

Το πρόβλημα όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι ότι στο φύλλο "Διαστήματα" όπου υπάρχουν περισσότερα διαστήματα αδειών πχ στον μήνα Οκτώβριο καλύπτονται 42 στήλες ακριβώς σε αντίθεση με το φύλλο "Διαστήματα (2)", όπου στον αντίστοιχο μήνα τα διαστήματα είναι μικρότερα.

Αυτό που θέλω είναι σε κάθε μήνα στο φύλλο "Διαστήματα" όπου αποτυπώνονται τα διαστήματα αδειών να υπάρχουν σταθερά 42 στήλες σε κάθε μήνα και η επικόλληση των ημερομηνιών να γίνεται μέσα στο σχετικό εύρος ανά μήνα (από στήλη 1 έως 42) ανάλογα με το τι έχει καταχωρηθεί .

Άρα λοιπόν στο φύλλο "Διαστήματα" θα υπάρχει ένας πίνακας 12x42 (12 μήνες επί 42 στήλες ανά μήνα) και εκεί μέσα στα ορισμένα κελιά του εκάστοτε μήνα θα πρέπει να μεταφέρονται τα διαστήματα των αδειών και σύνολα αυτών.

Προσπάθησα να "πειράξω" τον κώδικα αλλά χωρίς τύχη, όποτε θα χρειαστώ τα φώτα σας και πάλι...
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm ExampleAdeies6.xlsm (38,4 KB, 96 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση