Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-10-14, 09:40
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλημέρα στην παρέα και ειδικά σε εσένα Γιώργο,

Έχω κοιτάξει το αρχείο το οποίο επισυνάπτεις, και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις. Στις οδηγίες που μου δίνεις εφόσον θεωρώ πως τις έχω ακολουθήσει ορθά (πιστεύω πως ναί) έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Επιλέγουμε ημερομηνία και καθήκον και στη συνέχεια τον αξιωματικό.
Μια χαρά, το έχω δοκιμάσει και είναι εύχρηστη διαδικασία

2. Αφού αποθηκεύσουμε την εγγραφή, μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί Copy για να προσθέσουμε εγγραφές με την ίδια ημερομηνία και καθήκον και να επιλέξουμε και άλλους αξιωματικούς.
Βασικά
Κατανοητό

3. Επειδή ο πίνακας και η φόρμα ΥΠΗΡΕΣΙΑ περιέχουν όλες τις υπηρεσίες (όχι μόνο μιας εβδομάδας), έπρεπε να καθοριστεί ένας τρόπος για να απομονώνουμε (φιλτράρουμε) τις εγγραφές μιας εβδομάδας.

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του πλαισίου κειμένου txtWeek.

Εδώ επιλέγουμε την ημερομηνία της Δευτέρας της εβδομάδας, που μας ενδιαφέρει.

Ακολούθως πατώντας το κουμπί [Εξαγωγή στο Word], ο κώδικας φιλτράρει τις εγγραφές, συνενώνει τα ονόματα των αξιωματικών στους οποίους έχει ανατεθεί το ίδιο καθήκον την ίδια μέρα και περνά τα στοιχεία στο έγγραφο του Word.

Σε αυτό το στάδιο φίλε, έχω επιλέξει πχ 13/10/14 και πάτησα το command. Λογικά θα έπρεπε να έκανε εξαγωγή 3 εγραφές. Τις ID ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ_ID
13 18/10/2014 Α7 ΥΠ/ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 1152
12 18/10/2014 Α7 ΝΑ/ΜΑΡΙΟΥ 1435
14 19/10/2014 Α7 costandinos

αντι για τα πιο πάνω κάνει εξαγωγή τα εξής:

Δευτέρα (υποτίθεται 13/10/14 ημερομηνία της Δευτέρας της εβδομάδας που έχω επιλέξει}
ΝΑ/ΜΑΡΙΟΥ 1435 καθήκον Α1
ΥΠ/ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 1152 καθήκον Α5

Τρίτη (φαντάζομαι εννοεί τις 14/10)
costandinos, ΝΑ/ΜΑΡΙΟΥ 1435 καθήκον Α4

Σάββατο (18/10/14)
ΝΑ/ΜΑΡΙΟΥ 1435, ΥΠ/ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 1152 καθήκον Α7

Κυριακή (19/10/14)
costandinos καθήκον Α7

Είναι κάτι που δέν κάνω σωστά ή καλύτερα ίσως να μην έχω καταλάβει πώς ακριβώς δουλεύει το σκεπτικό?

Σε κάθε περίπτωση σε υπέρ-ευχαριστώ Γιώργο.
Απάντηση με παράθεση