18-10-14, 18:59
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλησπέρα φίλε Γιώργο
Προτιμώ να παλεύω με την θάλασσα και τα στοιχεία της παρά με τους κώδικες σας φίλε μου!!! :-)
Συμφωνώ με το σκεπτικό με κάποιες διαφορές που σχετίζονται με τα πραγματικά δεδομένα. Αν και ακόμη δεν έχω δεί το αρχείο που έφτιαξες καθότι βρισκόμαστε σε επιφυλακή εν οψη "καταστάσεων" στην περιοχή, εντούτις θα ήθελα να επισυμάνω τα εξής:
1. Επειδή υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα ειδικού χειρισμού καθήκον δύναται να ανατεθεί σε περισσότερους από ένα αξιωματικούς, δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να διαφοροποιά την δομή της σχεδίασης. Ίσως εάν αρθεί αυτός ο περιορισμός να είμαστε ακόμη πιο κοντά στο ζητούμενο.
2. Καλό το σκεπτικό με τις ημερομηνίες αλλά θα βόλευε καλύτερα η επιλογή ημερών της εβδομάδας καθότι το πρόγραμμα δημιουργείται κάθε Κυριακή βράδυ και η αναφορά στέλνεται στην ιεραρχεία σε εβδομαδιαία βάση οπότε ίσως να μην έχει νόημα η ημερομηνία καθότι στην αναφορά συμπεριέχονται και αρκετές άλλες πληροφορίες η οποίες βεβαίως ταξινομούνται αναλόγος και ανά πάσα στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζουμε σχετικά με τις υπηρεσίες των αξιωματικών.
Αυτά από εμένα φίλε και σε ευχαριστώ για την διάθεση να βοηθήσεις..! Αν και το έχω αναφέρει αρκετές φορές, θεωρώ πως είσαι ένα βαρυσήμαντο άτομο για το φόρουμ και σου αξίζουν πραγματικά τα εύσημα τόσο σε σένα όσο και στους υπόλοιπους παράγωντες του φόρουμ.!!
Θα κοιτάξω το επισυναπτόμενο ίσως αύριο και θα παραθέσω τις απόψεις μου
Σε ευχαριστων, καλό βράδυ.!
(Με περιμένει το δικό μου θυρίο φίλε, δύσκολα τα πράγματα...)
|