Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-14, 19:20
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους,

Σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο για την βοήθεια και τον χρόνο σου..

Γιώργο δεν μπορώ να ανεβάσω την βάση και ζητώ ναι κατανόση. Όχι γιατί υπάρχουν δεδομένα απορρητα αλλά περισσότερο επειδή έχω δεσμευθεί για αυτό στην ιεραρχεία μου. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως καταλαμβαίνεις.... Επίσης, έχω ενημερώσει απο την αρχή ότι δεν είμαι προγραμματιστής και ότι θα προσπαθήσω να κάνω κάτι και εάν τα καταφέρουμε καλώς, διαφορετικά θα συνεχίσουμε την διαδικασία όπως γινόταν και πρίν.

Διευκρινίζω για το εξής:
Στη φόρμα γράφεις «Δηλαδή: Εάν είναι επιλεγμένο απο το cboKathikonta το Α1 και cboDay = Δευτέρα να ενημερώνεται ο πίνακας στην Word για το Α1 & Δευτέρα με την τιμή του "txtAll" (Concatenate πεδίο)».

Επειδή το txtAll έχει όλα τα ονόματα των αξιωματικών του πρόγραμματος υπηρεσίας, θέλεις σε κάθε κελί του πίνακα του Word να περνάνε όλα τα ονόματα!!!.

Θα θέλαμε να ενημερώνεται το συγκεκριμένο κελί του πίνακα στην Word με το Concatenate πεδίο το οποίο περιλαμβάνει όλα τα ονόματα. Δηλαδή όπως έχω ήδη διευκρινήσει και πιο πάνω με το σκεπτικό ότι η διαδικασία μέσω Access γίνεται με το παράδειγμα που έχω αναρτήσει σήμερα (το νέο με τα cbobox)

Ο χρήστης επιλέγει πρώτα ημέρα και καθήκοντα και έπειτα τους αξιωματικούς που αντιστοιχούν για την συγκεκριμένη μέρα και καθήκον.. Για αυτό τον λόγο έχω τοποθετήσει τα εν λόγο cboboxes.

Θα προσπαθήσω να προσαρμόσω τα δεδομένα (κώδικα κλπ) στην πραγματική βάση και ελπίζω να τα καταφέρω.

Σας ευχαριστώ εκ προτέρων
Απάντηση με παράθεση