Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-14, 11:24
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Παιδειά καλημέρα,

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον να βοηθήσετε στο πρόβλημα. Γιώργο ιδιαίτερες ευχαριστίες που έχεις όντως δημιουργήσει τις προυποθέσεις να φτάσουμε στο ζητούμενο. Όντως, στην βάση που επισυνάπτεις εξάγωνται τα δεδομένα όπως θέλουμε.

Έχω προσπαθήσει οστώσο να προσαρμόσω τον κώδικα στην πραγματική βάση και δυστυχώς λαμβάνω το επισυναπτόμενο μήνυμα. Ζητώ την κατανόηση σου διότι δεν μπορώ να "ανεβάσω" την πραγματική βάση έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε που κάνω λάθος (για ευνόητους λόγους) και έτσι θα εκτιμούσα εάν μπορούσες να μου δώσεις τον κώδικα ξανά υπογραμμίζωντας τα κομμάτια που πρέπει να αλλάξω τα πεδία ή ότι άλλο είναι αναγκαίο (ίσως με κάποιο χρώμα) έτσι ώστε να δοκιμάσω ξανά.

Την κατανόηση σας και σας ευχαριστώ και πάλι.

Σημείωση: H βάση και το αρχείο Word είναι στον ίδιο φάκελο. Επίσης δεν έχω αλλάλει απολύτως τίποτα στο αρχείο Word ούτε καν τον όνομα του) Μια διευκρίνση καθώτι ίσως να είναι σημαντική: όπως έχω αναφέρει ξανά, χρησιμοποιώ office 2007 και η word όταν προσπαθήσω να ανοίξω word μου ανοίγει *docx ... ίσως να πρέπει να κάνω κάτι?
Συνημμένα Thumbnails
Εξαγωγή δεδομένων σε πίνακα στην word-picture1.png  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη γιώργοςΚ : 17-10-14 στις 11:37.
Απάντηση με παράθεση