26-08-14, 08:51
|
| Όνομα: Παναγιώτης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 12-07-2012
| |
καλημέρα
έτσι όπως το είχα φτιάξει με τα melos1, melos2, κλπ και όπως το είχα σκεφτεί, δεν μου χρειάζονταν το πεδίο ΚωδικόςΠρομήθειας
έχω φτιάξει ήδη ένα άλλον πίνακα που είναι η EpitropiPromithias που έχει το πεδίο ΚωδικόςΠρομήθειας και παίρνει από τον πίνακα επιτροπή τα πεδία που χρειάζονται. ναι το εχω κάνει αυτό.
στον πίνακα επιτροπή είναι τα ονόματα όσων είναι σε αυτήν την επιτροπή για αυτήν την χρονιά.
εδώ είμαστε γύρω στους τριακόσους υποφήφιους για αυτήν την επιτροπή (τα ονόματα βγαίνουν με κλήρωση) και δεν μπορώ να έχω την λίστα με όλους τους υπαλλήλους για να την χρησιμοποιήσω.
είχα σκεφτεί κάθε χρόνο να αλλάζω τον πίνακα επιτροπή με τα καινούρια μέλη και να ξεχνώ τα παλιά, αλλά θα σκεφτώ τι θα κάνω.
άλλη μία ερώτηση
θα φτιάξω δευτερεύουσα φόρμα για την καταχώρηση των μελών της επιτροπής κάθε προμήθειας
τα στοιχεία καταχωρούνται στον πίνακα EpitropiPromithias και υπάρχει και το πεδίο KwdikosPromithias
τα ονόματα των μελών της κάθε επιτροπής της προμήθειας τα καταχορώ με σύνθετο πλαίσιο,
πχ για το KwdikosPromithias = 1 διαλέγω το πρώτο όνομα, απο τον πίνακα Epitropi
είναι εύκολο όταν κλικάρω το σύνθετο πλαίσιο για να διαλέξω το δεύτερο όνομα να μην μου εμφανίζει το όνομα που χρησιμοποίησα στην πρώτη εγγραφή και όταν κλικάρω το σύνθετο πλαίσιο για να διαλέξω το τρίτο όνομα να μην μου εμφανίζει το όνομα που χρησιμοποίησα στις δύο πρώτες εγγραφές;
ευχαριστώ για τον χρόνο και τις συμβουλές.
|