14-07-14, 22:40
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 01-08-2011 Περιοχή: Μουρνιές Χανίων
| |
Εκτύπωση Προτύπων εγγράφων μέσω access
Καλησπέρα σε όλους.
Καταρχήν και επειδή έχω πάρει αρκετές ιδέες από εδώ, Θεωρώ Υποχρέωση μου να ξανά ευχαριστήσω το Forum για την όλη προσπάθεια και βοήθεια του σε όλους και σε εμένα.
Αυτή η εφαρμογή που ανεβάζω χρησιμοποιείται για αρχειοθέτηση - γρήγορη ανεύρεση από το Αρχείο φακέλων & εκτύπωση/ επανεκτύπωση (στην λήξη ή την ανανέωση εγγράφων) με ελάχιστες αλλαγές και ευκολία. Είναι ένα εργαλείο για την γρήγορη έκδοση τυποποιημένων εγγράφων, όποιος γράφει σε πρότυπα εγγράφων (αλλάζοντας μόνο μερικά σημεία/ τμήματα) του εγγράφου/ων τότε ας κοιτάξει ξανά αυτήν την εφαρμογή, μαζί με τα πρότυπα. Περιέχονται Οδηγίες Χρήσης και μια εγγραφή (δείγμα) .
Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί πραγματικά, τέλεια σε δίκτυο με κάποιες χιλιάδες εγγραφές και χρησιμοποιείται καθημερινά, μειώνει το χρόνο έκδοσης των εγγράφων σε απίστευτο βαθμό (εγώ λέω και 80/100). Αποσυμπιέστε όλα τα αρχεία μέσα σε ένα φάκελο στο σκληρό δίσκο C και ονομάστε αυτό το φάκελο share002
Θέλω να πιστεύω ότι έστω και ένας μπορεί να πάρει κάτι από αυτήν την εφαρμογή, ελπίζω να εξυπηρετήσει κάποιους (έστω και σαν ιδέα). Αν θέλετε κάποια διευκρίνιση ευχαρίστως, ότι μπορώ, να βοηθήσω. dratsaki@otenet.gr
Σας Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 14-07-14 στις 23:46.
|