Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-10, 23:39
PanosPan Ο χρήστης PanosPan δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Πάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή Μετροπή Ονομαστικής σε Γενική και Αιτιατική

Παιδιά καλησπέρα,
Έχω προσαρμόσει την δουλειά του Τάσου (KosKa), στις δικές μου ανάγκες, επιτρέψτε μου να αναφέρω δύο δυσκολίες που έχω συναντήσει μήπως μπορέσει κάποιος να απαντήσει.
1. Όταν ανοίγω το αρχειάκι μου ζητάει να Κάνω ενημέρωση των υπερσυνδέσεων με άλλα βιβλία. Δεν έχω αντιληφθεί τέτοια σύνδεση με άλλα βιβλία αν και πιστεύω ότι το βιβλίο που εννοεί είναι το (ΚοςΚα) που πήρα τις συναρτήσεις και κάποια άλλα που κατά καιρούς έκανα δοκιμές. Μου κάνει εντύπωση, όμως, να μου ζητάει κάτι τέτοιο καθώς έχω χτίσει το αρχείο από την αρχή πάνω στο office 2007 (το αρχείο του Τασο είναι 2003) , χωρίς να κρατήσω (ή έτσι νομίζω) καμία υπερσύνδεση με άλλα βιβλία. (Πάντως και επειδή έχω ξενυχτήσει κανένα δύο βράδια με το ράβε ξήλωνε του εν λόγου αρχείου -το μυαλό μου είναι λιγάκι ζαλισμένο- και μπορεί να μου ξεφεύγει πληροφορία. Εάν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το ζήτημα θα με βοηθούσατε.
2. Στην «Προσφώνηση-Κλητική» του Τάσου έχω προσθέσει και «ονομαστική» και «γενική» φτιάχνοντας τις αντίστοιχες καταλήξεις. Ωστόσο στα γυναικεία ονόματα –α και –η την γενική δεν μου την δίνει σε –ας και –ης. Έτσι στα ονόματα Ευγενία και Αικατερίνη δεν μου δίνει (της) Ευγενίας ή (της) Αικατερίνης αλλά (της) Ευγενία και (της) Αικατερίνη (βλέπε κελιά στο συνημμένο αρχείο: Y2-Y3 & AJ18:AJ19 & AK18:AK19.
Η βοήθειά σας θα με γλιτώσει από αρκετά ξενύχτια (έχω και δύο μικρά που με ξενυχτάνε...).
Ευχαριστώ πολύ
Πάνος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip TEST.xlsx.zip (67,0 KB, 130 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση