27-02-14, 12:08
|
| Όνομα: Ράνια Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική | | Εγγραφή: 24-02-2014
| |
Νίκο πολύ φοβάμαι ότι έγινε κάποια παρεξήγηση..μπήκα στους κανόνες του forum για να τους διαβάσω, και διάβασα (ή νομίζω ότι διάβασα) ότι για ασφάλεια του forum για να ανεβάσεις attach πρέπει να έχεις επικοινωνήσει (να έχεις γράψει) μέσα στο forum 10 φορές και για αυτό δεν έβαλα attach Απλά σε ρώτησα επειδή είδα ότι είσαι συντονιστής αν είναι έτσι, ή λογω της βιασύνης μου στραβοκατάλαβα Χίλια συγγνώμη αν έδωσα άλλη εντύπωση
Τώρα όσο αφορά το άλλο θέμα που θίγεις, πολύ φοβάμαι ότι πάλι παρεξηγήθηκα, δεν ζητώ να κάνει κάποιος κάτι για μένα , το τονισα. Αυτό που ρωτώ βασικά είναι ένα ναι ή όχι (αν γίνεται ή όχι) γιατί αν δεν γίνετε πρέπει να επανασχεδιάσω την φόρμα μου, και θα ήθελα να έχω αυτή την γνώση τώρα (αν κάποιος ξέρει και θέλει να μου πει) πριν την προχωρήσω και άλλο
Από ότι κατάλαβα από την απάντηση σου γίνεται, όποτε ευχαριστώ για την απάντηση, με κάλυψες . όταν θα φτάσω σε αυτό το σημείο και δω ότι μόνη μου δεν τα καταφέρνω , θα ζητήσω και πάλι την βοήθεια σας πάνω σε αυτό το θέμα
Ζητάω και πάλι συγγνώμη αν κάτι στο ύφος του γραπτού μου λόγου δημιούργησε άλλη εντύπωση
|