07-02-14, 18:25
|
| Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 01-10-2013
| |
Στέλιο σ' ευχαριστώ πολύ, καλή η σχεδίαση της βάσης, έχω ένα πρόβλημα με την φόρμα alert την οποία μου ανοίγει μόνο σε προβολή σχεδίασης και παρόλο που εκανα κάποιες δοκιμές με τα χιλιόμετρα δεν αναδύεται η φόρμα για υπενθύμηση.
Επάνω στην φόρμα Οχήματα πολύ σωστά μου υπενθυμίζει την λήξη του κτέο και της ασφάλειας και θα ήθελα να μου πεις πιο σημείο του κώδικα να αλλάζω αν θέλω να αλλάξω τον χρόνο που θα με προειδοποιεί,επίσης το ίδιο και για το σημείο του κώδικα που είναι για τα χιλιόμετρα.
Οι καταχωρήσεις θα γίνονται στην φόρμα Οχήματα?, και αν γίνεται αντί για το πεδίο search να υπάρχει μια λιστα αναζήτησης με τους αριθμους κυκλοφορίας των οχημάτων , που όταν θα επιλέξω ένα όχημα να συμπληρώνει αυτοματα το είδος, την μάρκα, το μοντέλο, και το καύσιμο.
Στέλιο όταν προσπαθώ να κάνω την βάση αποθήκευση ως προσπαθεί να ανοίξει το πλαίσιο της αποθήκευσης και αυτόματα κλείνει η βάση χωρίς να μπορώ να την αποθηκεύσω, και το ίδιο γινεται στο Word, και στο Exxell, και όταν πάω να κάνω άνοιγμα κάποιου αρχείου επίσης μου κλείνει το πρόγραμμα.
Και κάτι τελευταίο αν γίνεται στην κεντρική φορμα Οχήματα να μπει ακόμα μία σελίδα η οποία θα ονομάζεται "Διαταγή πορείας" και στην οποία θα γράψω εγώ κάπιο κείμενο σε πλαίσιο κειμένου αλλά να έχει ενα πλαίσιο με την ημερομηνία ένα με λίστα επιλογής οχημάτων, ενα με αρχ.χιλιόμετρα, ένα με τελικά χιλιόμετρα, και ένα με τα διανυθέντα.
Αυτό με τα αρχικά αν γίνεται να συμπληρώνεται αυτόματα όταν επιλέγω τον αριθμ.κυκλοφορίας και να μου βγαζει τα τελικά της προηγούμενης ημέρας κίνησης του οχήματος, καθώς επίσης και το πεδίο της ημερομηνίας να μην μπορεί να δεχτεί χθεσινή ημερομηνία.Σ' ευχαριστώ πολύ που μεταδίδεις τις γνώσεις σου και σε εμάς τους αρχάριους και ελπίζω και εγώ κάποτε με τις γνώσεις που λαμβάνω απο όλους εσάς να κάνω το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ : 07-02-14 στις 22:34.
|