Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-14, 11:35
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Στέλιο δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να ανοίξεις τον πίνακα χιλιόμετρα, σου επισυμαίνω οτι η βάση είναι σε μορφή access 2010, αν αυτό βοηθάει.Στόν νέο πίνακα χιλιόμετρα έχω προσθέσει ένα υπολογιζόμενο πεδίο (διανυθέντα) που μου εμφανίζει την διαφορά των τελικών και των αρχικών χιλιομέτρων.
Στέλιο πρόκειται για διαχείριση στόλου οχημάτων του Δήμου ο οποίος περιλαμβάνει φορτηγά, μηχανήματα έργου, και επιβατικά Ι.Χ. Όντως η λήξη του κτέο και της ασφάλειας θα μπορούσαν να είναι στον πίνακα οχήματα, και θα ήθελα να κάνω έναν πινακα που θα καταχωρώ τις βλάβες των οχημάτων, και να βλεπω στατιστικά για το είδος και το κόστος της βλάβης ανά όχημα.
Τα χιλιόμετρα θα χρεώνονται καθημερινά μέσω μιας φόρμας (Διαταγή πορείας) ανά όχημα και ανά βάρδια, και για την οποία επίσης θα χρειαστώ την βοήθεια σου ως πρός την σχεδίαση της.
Η αλλαγή λαδιών είναι διαφορετική για κάθε είδος οχήματος π.χ στα φορτηγά γίνεται κάθε 10.000χιλ, στα απορριμματοφόρα κάθε 8.000 χιλ, και στα επιβατικά κάθε 15.000χιλ.
Θα ήθελα αν γίνεται να έχω την δυνατότητα να καθορίζω ανάλογα με το είδος του οχήματος σε πόσα χιλιόμετρα θα κάνει σέρβις, και να αναδύεται η σχετική φόρμα με το ανάλογο μύνημα.Αυτά εν' ολίγης και οποιαδήποτε άλλη πρόταση σχετικά με την σχεδίαση της βάσης καλοδεχούμενη.Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση με παράθεση