17-01-14, 16:32
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 08-01-2013
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tasos Καλημέρα!
Γιώργο, μάλλον περιέχονται συναρτήσεις όπως INDIRECT(), OFFSET() κλπ. που προκαλούν υπολογισμό σε όλο το βιβλίο σε κάθε αλλαγή τιμής ενός κελιού.
Κάνε τα εξής: - Απενεργοποίησε προσωρινά τον αυτόματο υπολογισμό στην εφαρμογή (Καρτέλα "Τύποι>Επιλογές υπολογισμού>Μη αυτόματος").
- Βρες την την τελευταία γραμμή του κάθε φύλλου που οπτικά περιέχει δεδομένα.
Ας πούμε ότι η γραμμή αυτή είναι η 100. - Επίλεξε όλες τις γραμμές από την 101 μέχρι και την τελευταία και διέγραψε τα πάντα χρησιμοποιώντας την εντολή από την κεντρική καρτέλα "Απαλοιφή όλων".
- Κάνε το ίδιο και για τις στήλες.
- Αν δεν πρόκειται να αλλάξει το περιεχόμενο των φύλλων ξανά, μπορείς να μετατρέψεις τους τύπους όλου του βιβλίου ή έστω μέρος αυτών σε τιμές
Επιλογή Όλων των περιεχομένων >Αντιγραφή>Ειδική επικόλληση>Τιμές). - Ενεργοποίησε τον αυτόματο υπολογισμό
- Αποθήκευσε και κάνε επανεκκίνηση της εφαρμογής.
- Επίσης η μπορείς να αποθηκεύσεις το βιβλίο ως *.xlsb. Η διαφορά κατά την φόρτωση/αποθήκευση θα είναι αισθητή.Καλή συνέχεια.
Τάσος | Τάσο γειά σου
Δεν υπάρχει καμία τέτοια συνάρτηση. Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες και θα ενημερώσω, το μόνο που δεν ξέρω είναι πως θα το αποθηκεύσω σε .xlbs δε μου βγάζει αυτή την μορφή.
|