14-01-14, 10:10
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλημέρα Αλέξανδρε και πάλι,
Έχω κατεβάσει και τα δύο συνημμένα, με το πρώτο να δουλεύει όντως όπως επιθυμώ, αλλά το δεύτερο αν και δουλεύει δεν βγάζει τα msgs (πχ 30 μέρες, 29,28 κλπ) (??)
Σχετικά με το πρώτο συνημμένο και την διαδικασία με το F_Registry και το μητρώο κάτι δεν έχω καταλάβει:
Α. Ρίξε μια ματιά στη φόρμα F_Generator.
Αφού σου εμφανίζει τον κωδικό προϊόντος στη φόρμα σου τον βάζεις στη θέση της φόρμας F_Generator.και κατασκευάζεις αυτόματα τις τιμές που θα αποθηκευτούν στο Μητρώο.
Όπως έχω δει, δεν εμφανίζει κωδικό προϊόντος εκτός και εάν εσύ βάλεις κάτι. Έτσι είναι ή κάτι άλλο? Δοκίμασα φυσικά να βάλω κάτι δικό μου και μου δίνει όντως ένα Registry Code. Β] Εάν πληκτρολογήσεις στην έναρξη το [regedit]
Όταν λες να πληκτρολογήσω στην έναρξη το [regedit]?? Πού δηλαδή? Στην φόρμα Login εννοείς μήπως" Γ] θα σε πάει στο μητρώο εκεί θα δεις HKEY_CURRENT_USER--->HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings
Εκεί αποθηκεύονται οι τιμές των προγραμμάτων .
Πχ στη φόρμα frmwelcom(δεν την έχω συνδέσει) στο κώδικα θα δεις
Όταν λες φίλε "να δω στο μητρώο?
Όταν έχεις χρόνο φίλε αν μπορείς πες μου για τα πιο πάνω αν θέλεις.
Φιλικά,
Γιώργος
|