05-01-14, 07:11
|
| Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-01-2010 Περιοχή: Φλώρινα
| |
Γιώργο καλημέρα, είδα πώς το γύρισες στο ερώτημα για να βάλεις ημερομηνία λήξεις και όχι έναρξης και το οποίο βέβαια είναι το σωστό.
Τώρα ως προς τις διορθώσεις που αναφέρεις, δεν αξίζει τον κόπο διότι είναι μόλις δυο – τρείς τον χρόνο και τις κάνω εύκολα, η μάστιγα ήταν η παλαιότερη ημερομηνία που πάντα έπρεπε να ελέγχω και όλο και κάτι ξέφευγε και αυτό από μόνο του δημιουργούσε μελλοντικές διορθώσεις.
Εφόσον η βάση ξεκινήσει για το 2014 από το μηδέν και κάθε άδεια ελέγχεται πλέον τότε νομίζω πώς δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Όσον αφορά εσένα Γιώργο δεν ξέρω πώς μπορώ να σε ευχαριστήσω για πολλοστή φορά διότι μέσω αυτού του Forum με έχεις ξελασπώσει πάρα πολλές φορές…
Δεν νομίζω πώς αρκούν τα λόγια μα αφού μόνο αυτά διαθέτουμε μέσω του Forum Ευχαριστώ για άλλη μια φορά Γιώργο.  
Υ.Γ. Θυμήσου αυτή η εφαρμογή δέχτηκε άπειρη βοήθεια από εσένα για να την στήσω (στην κανονική έκδοση). |