Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-14, 16:17
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Γειά σου Στέλιο

Πιθανών να έχεις δίκιο φίλε, αν και δεν το δοκίμασα ακόμη, αλλά το θέμα είναι ότι ο κώδικας είναι απαραίτητο να εκτελείται.,.εγώ τα μηνύματα δεν θέλω να εμφανίζονται πλέον φίλε μου και εδώ είναι θέμα.

Να εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει
Σε μια εφαρμογή που θα δώσω σε πελάτη για να δεί αν του κάνει να την αγοράσει, κάθισα και έκανα ολόκληρη διαδικασία έτσι ώστε να γίνονται τα εξής:

1. Κατα την διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής καταχωρείται η ημερομηνία εγκατάστασης στον πίνακα tblInstallation, καθώς επίσης και η διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου όπως αυτή καθορίζεται από εμένα σε ημέρες (πχ 30 μέρες). Η καταχώρηση αυτή γινεται στο πεδίο RegDays.

2.Με κώδικα κάθε φορά που ανοίγει η εφαρμογή βγάζει μηνυμα ότι απομένουν πχ. 29 μέρες, 28, 27 κλπ. Τώρα, οταν ο χρόνος αυτός παρέλθει τότε η εφαρμογή δίνει το σχετικό μήνυμα και 2 επιλογές. Με την επιλογή Registration ανοίγει η σχετική φόρμα έτσι ώστε ο χρήστης να προχωρήσει στην διαδικασία του registration. Οταν και εφόσον ολοκληρώσει την διαδικασία τότε εμφανίζεται ένα σχετικό μήνυμα και εδώ είναι τώρα το πρόβλημα μου. Εφόσον ο χρήστης έκανε την εγραφή του άρα αγόρασε την εφαρμογή, συνεπάγεται ότι πλέον ο κώδικας ελέγχου της διαδικασίας ελέγχου θα πρεπει να πάψει να εκτελείται όπώς επίσης θα πρέπει να σταματήσουν και τα σχετικά μηνύματα να εμφανίζονται
Απάντηση με παράθεση