03-01-14, 12:07
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλημέρα Αλέξανδρε,
Πρώτα θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την στήριξη και βοήθεια που μου παρέχεις. Ειλικρινά σε ευχαριστώ φίλε.
Δυστυχώς δεν ήμουν ξεκάθαρος τι ακριβώς ζητώ, και εξηγώ πιο κάτω:
Έχω μια φόρμα (frmVerification) στην οποία θέλω να προσαρμόσω 4 textboxes έτσι ώστε να είναι απολύτως εύκολος και κατανοητός ο τρόπος καταχώρησης της πιστωτικής. Δηλαδή:
1) στο txtbox1 να καταχωρούνται οι πρώτοι 4 αριθμοί,
2) στο textbox2 οι επόμενοι 3,
3) στο textbox3 οι άλλοι 4
4) και στο textbox4 οι τελευταίοι 2 αριθμοί της πιστωτικής.
ακολούθως και εφόσον ο χρήστης ήδη έχει καταχωρήσει τους αριθμούς, με κώδικα θα πρέπει να ελέγχονται και κατ' επέκταση να συγκρίνονται με τον αριθμό που βρίσκεται σε ένα και μόνο πεδίο (crdCard) που βρίσκεται στο tblAccounts. Αν οι αριθμοί αντιστοιχούν τότε θα δίνει ένα σχετικό μήνυμα και να ανοίγει μια νέα φόρμα (frmNew), αν όμως οποιοσδήποτε από τους αριθμούς δεν αντιστοιχεί τότε να επιστρέφει στο textbox στο οποίο ο αριθμός είναι λάθος..
Θα πρέπει να αναφέρω ότι αν και έχω προσαρμόσει στο πεδίο "input mask - post codes" έτσι ώστε κατά την καταχώρηση του αριθμού της πιστωτικής να μου δίνει το σχετικό formating, ωστόσο στην εν λόγο φόρμα δεν βολεύει και για αυτό τον λόγο θέλω να προχωρήσω στα πιο πάνω.
Εκτιμώ τον χρόνο και την πρόθεση σας για βοήθεια και σας ευχαριστώ και πάλι.
Με εκτίμηση,
Γιώργος
|