01-01-14, 16:19
|
| Όνομα: Διονύσης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική | | Εγγραφή: 07-12-2013 Περιοχή: Αθήνα
| |
Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση και σου εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία!
Δοκιμάζοντας τη λύση που μου προτείνεις:
- Αν πατήσω το κουμπί Copy για να γίνει η αντιγραφή στο δεύτερο φύλλο βγαίνει σφάλμα ''Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της μακροεντολής ''MinMaxCopy.xlsm!CopyAll''. Η μακροεντολή μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε αυτό το βιβλίο εργασίας ή μπορεί να έχουν απενεργοποιηθεί όλες οι μακροεντολές.'' Σημειωτέον όμως ότι οι μακροεντολές μου είναι ενεργοποιημένες.
- Αν κάνω μαζικό copy-paste τα κελιά από το πρώτο φύλλο στο δεύτερο, τότε στα κελιά του δεύτερου φύλλου εμφανίζεται σφάλμα #ΤΙΜΗ.
- Αν τις συναρτήσεις του πρώτου φύλλου τις τροποποιήσω για να τις αντιγράψω στο δεύτερο φύλλο έτσι ώστε πχ η
=IF(WEEKDAY($C3;2)=1;MAX(OFFSET(D3;0;0;7;1));IF(DA TE(YEAR($C3);1;1)=$C3;MAX(OFFSET(D3;0;0;7-WEEKDAY($C3;2)+1;1));""))
να γίνει
=IF(WEEKDAY(DATA!$C3;2)=1;MAX(OFFSET(DATA!D3;0;0;7;1));IF(DATE(YEAR(DATA!$C3);1;1)=DATA!$C3;MAX(OFFSET(DATA!D3;0;0;7-WEEKDAY(DATA!$C3;2)+1;1));"")) για να λειτουργεί,
τότε επανέρχομαι στην ίδια χρονοβόρα διαδικασία την οποία θέλω να αποφύγω.
|